Golden Note TV lift 33-65 inch Golden Note TV lift 33-65 inch Golden Note TV lift 33-65 inch Golden Note TV lift 33-65 inch Golden Note TV lift 33-65 inch Golden Note TV lift 33-65 inch Golden Note TV lift 33-65 inch
Golden Note TV lift 33-65 inch

Golden Note TV lift 33-65 inch

 0 reviews

De Golden Note elektrische TV lift is geschikt voor schermen van 37 t/m maximaal 65 inch, en maximaal 50KG.

De TV-lift houdt je televisie netjes uit het zicht,. Zo kun je je televisie in een kast wegwerken of aan het voeteneind van je bed . Met de afstandsbediening laat je de gemotoriseerde lift je televisie zakken en omhoog halen.

Het systeem voor de klep stel je zo in, dat hij net boven de TV uit steekt, zodat het geheel met kastdeel naar boven wordt gelift. 

De Golden Note TV lift is voorzien van de nieuwe betrouwbare EQS2 motor (extreme silent motor). 

AB met een positie programmering
EQS2 motor (extreme silent motor)
VESA: 200x200 t/m 600x400,
Hoogte: 700 - 1905 mm,
Lifting hoogte: 890 mm,
Inbouwhoogte: Minimaal 680 mm tot maximaal 1010 mm
Inbouwdiepte Minimaal 300 mm
Inclusief montage materiaal
Artikelnummer: GN33-2
Golden Note TV Lift met hoogte van 70 tot 101 cm, diepte 20,5 cm
Een TV lift die geschikt is voor schermen van 37 t/m maximaal 65 inch met een minimale inbouwhoogte van 600mm tot maximaal 910mm, waarbij de klephoogte / kasthoogte tot maximaal 101 cm kan worden ingesteld. Het systeem voor de klep stel je zo in, dat hij net boven de TV uit steekt, zodat het geheel met kastdeel naar boven wordt gelift. De lift is voorzien van een krachtige, stabiele duurzame motor. De uitslag van de lift is 90 cm en je kunt de posities programmeren met de afstandsbediening.

De exacte hoogte voor de inbouw is ook afhankelijk van het scherm dat je aan de TV lift gaat hangen in combinatie met deze lift. De paal is voorzien van diverse gaten, waardoor je de hoogte nog enigszins kunt verstellen op de meest ideale hoogte voor jouw situatie, zo kun je de TV netjes wegwerken in een kast en naar boven laten komen. De TV lift is eenvoudig te monteren. Je bevestigd de vloerplaat aan de bodem van de kast, de achterzijde bevestig je met 2 schroefjes aan de achterwand om de stabiliteit te waarborgen.

Je maakt aan de bovenzijde een uitsparing, welke groot genoeg is voor de TV en deze uitsparing bevestig je vervolgens aan het bovenste horizontale deel (de drager) van de lift. Je bevestigd de verticale armen aan de TV en hangt de TV op het horizontale deel, deze zet je vast, je bevestigd het horizontale deel met de plank van de kast erboven op en je bent klaar.

De lift is gemaakt van aluminium, staal en plastic en het staal is voorzien van een mat zwarte laag poedercoating. De lift is geschikt voor TV's van 37 tot maximaal 65 inch in verband met de hoogte. Het VESA gatenpatroon van de beugel is minimaal 200 x 200 mm tot maximaal 600 x 400 mm en de lift is sterk genoeg om schermen van 50 kg te kunnen liften. De hoogte van de hart van het scherm ligt ongeveer op minimaal 55 cm tot maximaal 150 cm hoog. Met de afstandsbediening kun je hem dus programmeren en laten stoppen op elke gewenste hoogte. De lengte van de stroomkabel is overigens 1,5 meter.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.