TV meubel met TV lift TV meubel met TV lift TV meubel met TV lift
TV meubel met TV lift

TV meubel met TV lift

 0 reviews

MDF meubel 160x90x30 houten kast wit gegrond voor 37 t/m 55 inch TV

Met het TV-meubel creëer je nog meer luxe in de kamer. Met de afstandsbediening breng je de TV gemakkelijk omhoog vanuit het meubel. Met een klik op de knop verdwijnt de TV net zo gemakkelijk weer omlaag uit het zicht. (AB niet meegeleverd) Dit exclusieve houten MDF TV-meubel is wit gegrond. Je kunt de TV meubel dus in elke gewenste kleur afschilderen of behangen. Het meubel is 160cm breed, 90cm hoog, en heeft een diepte van 30 cm, waardoor er een televisie in past met een schermgrootte van min 37 inch en max 55 Inch. Het TV meubel is robuust met 18mm MDF, en kan overal zonder ondersteuning staan.
Artikelnummer: ACC1001
Met het TV-meubel inclusief Golden Note TV lift creëert u nog meer luxe in de kamer. Met de meegeleverde afstandsbediening brengt u uw TV gemakkelijk omhoog vanuit het meubel. Met een klik op de knop verdwijnt de TV net zo gemakkelijk weer omlaag uit het zicht. Dit exclusieve MDF TV-meubel is wit gegrond. U kunt hem dus in elke gewenste kleur afschilderen of behangen. Het meubel is 160cm breed, 90cm hoog, en heeft een diepte van 30 cm, waardoor er een televisie in past met een schermgrootte van minimaal 37 inch en maximaal 55 Inch. Met het Golden Note TV-meubel bent u verzekerd van gemak en comfort.
Het TV meubel is robuust met 18mm MDF, en kan overal zonder ondersteuning staan.

Het luxe meubel wordt geleverd inclusief de Golden Note elektrische TV lift.
De montage van het meubel met de TV lift is eenvoudig en staat duidelijk beschreven in de gebruiksaanwijzing.

De Golden Note elektrische TV lift is geschikt voor TV schermen tot maximaal 50KG.
Met de afstandsbediening kan je eenvoudig de hoogte van de TV instellen.
Het systeem voor de klep stel je zo in, dat hij net boven de TV uit steekt, zodat het geheel met kastdeel naar boven wordt gelift.

De GN Lift is voorzien van de nieuwe betrouwbare EQS2 motor (extreme silent motor).

AB met een positie programmering
EQS2 motor (extreme silent motor)
VESA: 200x200 t/m 600x400,
Hoogte: 700 - 1905 mm,
Lifting hoogte: 890 mm,
Inclusief montage materiaal

De lift is gemaakt van aluminium, staal en plastic en het staal is voorzien van een mat zwarte laag poedercoating. Met de afstandsbediening kun je hem dus programmeren en laten stoppen op elke gewenste hoogte. De lengte van de stroomkabel is overigens 1,5 meter.

Er zijn nog geen reviews over dit product geschreven.